Trgovina na kategorijo
Prosimo, prijavite tukaj
Moja košarica   (€)
Ni v moji košari
 
Moja Wish List   (€)
Ni elementov v moj seznam želja
 

 

Jemo lastne kuhanje !!
Ta spletna stran je naše spletne e-rešitev
Glede na naše CSS design shop layout paket. Če je dovolj dobro za naše stranke, da je dovolj dobra za nas.uooBoutique Business Proposition
 

EU - Izvozne Priložnosti

uooBOUTIQUE
EU - izvozne priložnosti
Evropska unija


500 milijonov potencialnih strank --
ločena s 23 jezikih in 12 valutah, so pa povezani s skupno internetno


  Evropska unija (EU) je gospodarska in politična unija 27 držav članic, ki se nahaja v Evropi. Zato je bil ustanovljen z Maastrichtsko pogodbo, 1. novembra 1993 na temeljih obstoječih Evropska gospodarska skupnost (EGS) št.

S približno 500 milijonov državljanov EU povzroča kombinirani ocenjeni 30% delež (16,8 bilijonov ameriških dolarjev v letu 2007), z nominalno bruto svetovni proizvod.

27 neodvisne suverene države, ki so znane kot države članice so:

Država

Avstrija
Belgija
Bolgarija
Ciper
Češka
Danska danščina
Estonian Estonija
Finska
Francija
Nemčija
Grčija
Madžarska
Irska
Italija
Latvija
Litva
Luxemburg
Malta
Nizozemska
Poljska
Portugalska
Romunija
Slovaška
Slovenija
Španija
Švedska
Združeno kraljestvo
Valuta

Euro
Euro
Bolgarski lev
Euro
Češka krona
Danska krone
Estonska krona
Euro
Euro
Euro
Euro
Madžarski forint
Euro
Euro
Latvian Lat
Litovski litas
Euro
Euro
Euro
Poljski novi zlot
Euro
Romunski leu
Euro
Euro
Euro
Švedska krona
UK Pound
 

 


Jedro trgovanje cilj za vzpostavitev enotnega trga vključuje prosti pretok blaga, kapitala, ljudi in storitev znotraj EU. Ko blaga so bili sprejeti na trg ne morejo biti predmet carinskih dajatev, davkov ali diskriminatorne uvoznih kvot, kot so potovalne interno. Ne-EU držav članic, Islandija, Norveška, Lihtenštajn in Švica sodelovala v enotnem trgu, ne pa tudi v carinsko unijo.

EU prebivalstva je 7,3% celotne svetovne pomoči, še EU zajema le 3% of the Earth's zemljišče, ki znaša gostota prebivalstva 113 km2 (44 sq mi) je EU ena najbolj gosto naseljenih regij sveta.

Ena tretjina državljanov EU živi v mestih več kot milijon ljudi, se dvignila na 80% živi v urbanih območjih na splošno. EU je dom več svetovnih mestih, kot katera koli druga regija na svetu. Vsebuje 16 mest s prebivalstvom nad milijon.

Poleg številnih velikih mestih, v EU vključuje tudi nekaj gosto poseljenih regijah, ki nimajo enotnega jedro, vendar so se pojavile v zvezi z več navaja in so sedaj zajema veliko metropolitanskih območjih.

Med mnogimi jeziki in narečja se uporabljajo v EU, je 23 uradnih in delovnih jezikih: bolgarskem, češkem, danskem, nizozemskem, angleškem, estonskem, finskem, francoskem, nemškem, grškem, madžarskem, italijanskem, irskem, latvijskem, litovskem, malteškem , poljskem, portugalskem, romunskem, slovaškem, Slovenska, španščina in švedščina.

Nemščina je najbolj razširjen materni jezik govori (približno 88,7 milijonov ljudi, od leta 2006), sledijo angleščina, francoščina in italijanščina.


E-Commerce spletnih strani predstavljen le v angleškem jeziku, naslov, približno 10% možnega trga.