Trgovina na kategorijo
Prosimo, prijavite tukaj
Moja košarica   (€)
Ni v moji košari
 
Moja Wish List   (€)
Ni elementov v moj seznam želja
 

 

Jemo lastne kuhanje !!
Ta spletna stran je naše spletne e-rešitev
Glede na naše CSS design shop layout paket. Če je dovolj dobro za naše stranke, da je dovolj dobra za nas.uooBoutique Business Proposition
 

Glavne Značilnosti

uooBOUTIQUE
glavne značilnosti
uooboutique-e-poslovanja-prednost

 

Multi-Language

Vse shop za nadzor plovbe, sporočila, e-poštni naslov in vse predloge, so pre-prevesti v lokalne jezike, ki jih materni jezik državljani.

Vse Poimenovanja so v strežnik podatkovne baze vnaprej prevedena v lokalne jezike, vključno z lokalno državo DDV / davčne stopnje, in ladjar izračuni.

Podpira vse evropske jezike, poleg ostalega sveta jeziku, angleščini in drugih različic, kot so ZDA, Kanada, Avstralija in Nova Zelandija.

Ta podatkovna struktura dovoljuje različne shop profil in profil za vsak proizvod ozemlju.Multi-Currency

• Načelo valuti se določi za vsak jezik / državo.To ni izračunan podatek o letenje, tako da je mogoče imeti različne cenovne politike za posamezno območje.

Online Credit Card Transakcijski služba je potem, značilne za izbrani jezik / valuto uporabljajo.


Multiple Trgovina Dynamics

Nastavi shop dinamika mednarodnih in domačih strank, kot tudi trgovino ali prodajo potrošniku ali oboje.

Podpora za vse on-line plačilo s kreditno kartico ponudnikov. Možnosti za kupiti na spletu, plača brez transakcij.

Možnost za omejen dostop do računa, predhodno registriranih uporabnikov samo.

Možnost za račun fakturirane prodaje za trgovino kupcev

Zapleteni izračuni DDV, vključuje več davčnih stopenj, da vsak izdelek se lahko dodeli posebne davčne stopnje. Zero rating DDV za mednarodno trgovino strankam.

Poštnina izračuni vključujejo prosto delovno mesto prag, domačih in mednarodnih tečajev.

Nastavitev izdelkov za dinamiko obsega proizvodov ali visoke vrednosti - "enkratnih" izdelke. To vključuje osrednji seznam želja funkcijo z časovno izdelek pridržek glede interesa funkcijo.

Nastavi izdelka dinamiko za "preprost" rezervacija prodaje. Prodaj dobro / storitev za najem, rezervacije, najemnine ali najem.Hosted in Upravljavec Trgovina Deployment

Trgovine so gostili na predhodno konfigurirane strežnikov. Vendar pa tri vrste vgradnje so na voljo:

Deljeno namestitev na skupnih strežnik - online trgovinah so gostuje na strežnikih uootek, na skupnih objekta z uootek domenskega imena. To je z najnižjimi stroški storitev, idealno suite manjših spletnih trgovin.

Namenskega objekta na skupnih strežnik - online shop gostuje na strežnikih uootek, vendar z namenskega objekta s ni v skupni rabi z drugimi in je določena s stranko poseben domensko ime. To omogoča bolj shop customisations in je idealno suite za srednje velikih spletnih trgovin.

Namenske namestitev na namenski strežnik - online shop se nahaja na namenskem strežniku, ki ni deljeno z nobeno drugo s stranko poseben namenski rabi. To omogoča optimalno shop uspešnosti in je idealno suite večjih spletnih trgovin.


Trgovina sprednji Design Možnosti

Stalen pregled uporabnosti študije in trendov, nato uporabljajo najboljšo prakso, da v trgovini vmesnik. Shop zasnove imajo lahko neverjeten vpliv na kupca menjalne tečaje in morajo biti načrtovani s profila kupca na osrednje mesto. Nudimo tri oblikovne možnosti za prodajalna spredaj za uravnoteženje proračunskih omejitev in zahtev trga:

Enostavno Design - Čist, preprost in ostrih shop layout. Prilagodite zaslonu barve in pisave iz pick sezname uporabo admin orodje.

CSS Style - prilagodite trgovini design s CSS Slog stanja zmogljivosti. To zahteva projektiranja ravni usposobljenosti s CSS in smarty. An offline gledalca, ki bi pomagal pri oblikovanju procesa. Dodaten online shop podatkovno zbirko za razvoj načinu je tudi za pomoč pri procesa projektiranja.

RIA Design - prilagodite trgovini zasnovo Rich Internet Application zmogljivosti. To zahteva projektiranja ravni usposobljenosti s Flex in smarty. An offline gledalec bo zagotovljena pomoč pri oblikovanju procesa. Dodaten online shop podatkovno zbirko za razvoj način je tudi, da pomaga v proces oblikovanja.


Celovite Product Database

Brezplačno besedilo opisa
Več slik, ki so avtotransformatorji velikost na strežniku
Neomejeno palec-detail slik
Uporabnik opredeljivo polja
Dodatne URL Povezave pdf ali html strani - torej proizvod, tehnične podrobnosti
Enostavno cena opcije
Complex cena opcije
Posebna cena funkcijo
Prodajna cena funkcija z začetkom / končni datumi
Rezervacija možnost na check-out
Različnih poštnih dajatev možnosti
Meta oznako za opis celotnega shop in za vsak proizvod
Keyword search
Multiple in Nested kategorije izdelkov
Proizvodi se lahko pojavijo pri več kot eno kategorijo,
Product razvrstitev - Top prodajnih točkah
Izdelki navzkrižno povezan z drugimi proizvodi za spodbujanje up-prodajne
posebne iskalnik optimizacija polja


Celovite Trgovina Level Features

• Informacije Popup Windows - Ustvarite in prilagodite pop-up okna za splošno shop informacije / teme

• Realnočasovna priglasitev prodaje - E-pošta poslana na stranke v lokalnem jeziku. E-pošta je lahko v celoti customisable s html / slike itd

• Online Varovanec zgodovine - Uporabniki lahko spremljate vse svoje trenutne naloge in namenom njihovih nalog zgodovine

• Stock Control Function --

Nastavi raven zalog
Nastavite minimalno raven zalog
Nastavite različne možnosti, ko Razprodan
Skrij izdelek, ko nič parka
Prikaži Razprodan obvestilo
Email Uporabnik, ko so postavke nazaj na zalogi


Offline Orodja

Pri oblikovanju in vodenju shop obstajajo številne posebne funkcije. Za upravljanje online shop smo ustvarili posebnih spletnih orodij za različne funkcije omogoča več uporabnikov dejavnost.

• Product Manager - se je brez povezave baze podatkov, ki proizvaja vse trgovini in podatki o proizvodu. Oblikovan je tako, da več uporabnikov, lahko dodate vsako kategorijo posebnega jezika ali posebnih proizvodov, ki so nato prenesli v strežnik, podatkovna baza. Izvoz funkcij zagotoviti podatkov za primerjavo stroškov spletišča , in izdelek, hrani na Google Base (Froogle) in drugi.

• Administracija Manager - to orodje upravlja vse kupca podrobnosti in da podrobnosti. Te informacije se lahko nato izvoženi v družbah obstoječe računovodske sisteme.

• Designer Tool - je brez CSS design gledalca prikazuje, kako se v trgovini bo videti kot so spremembe narejene.


Internet Marketing in Metrics Analysis

• uooBOUTIQUE spletnih trgovin se prilagodijo čim licu mesta search engine optimizacijo.

• A ll spletnih trgovin se določa z WordPress blog služb, ki so isti model stilov. Poslovne blog se uporablja za pridobivanje kupcev z uporabo razvijajoče Web2.0 interneta tehnik trženja.

• Spletna so metrične, ki jih opravijo tretje stranke, ponudniki storitev. Ti ponudniki storitev zagotavljajo vir dohodnega uporabnika proizvodi ogledov in čas na tej lokaciji.


Affiliate program Ready

• povečanje prodaje s pomočjo potrošnikov tretjo stranko-Affiliate programi. Vmesnik do vseh third-party affiliate programov.