Trgovina na kategorijo
Prosimo, prijavite tukaj
Moja košarica   (€)
Ni v moji košari
 
Moja Wish List   (€)
Ni elementov v moj seznam želja
 

 

Jemo lastne kuhanje !!
Ta spletna stran je naše spletne e-rešitev
Glede na naše CSS design shop layout paket. Če je dovolj dobro za naše stranke, da je dovolj dobra za nas.uooBoutique Business Proposition
 

Poslovnih Modelov

uooBOUTIQUE
poslovnih modelov
uooboutique-e-poslovanja-prednost

 

B2C - prodaji potrošnikom


Zdaj je splošno priznano dejstvo, da na spletu prodajajo potrošniku je dokazano poti na trg in je najhitreje rastoča kanal v maloprodajo.

Bolj zanimiva je mnenja, da so potrošniki vedno bolj uporabljajo internet, da preveri navedene proizvode in storitve pred nakupe v visoko ulica vtičnico.


Ta trend je bil priložen temeljnih sprememb v pričakovanja potrošnikov v zvezi z on-line trgovin. Spletnih trgovin treba funkcijo obsežno funkcionalnost, odlično storitev, profesionalni videz in občutek, predvsem pa, morajo biti sposobni za sporazumevanje v svojem maternem jeziku, in trgovine v njihove izbrane valute.


uooBOUTIQUE je v celoti opremljen s:

Komunicirajte z globalnim baze strank

Uporabo več valut in več spletnih plačilnih sistemov

Uporaba izdelka združenja za navzkrižno prodajo dodatni proizvodi in storitve

Empower kupcev za ustvarjanje seznamov želja za prihodnost, in ponavljajoči se prodajajo, kot tudi "poročni list" feature.


B2B - Selling to Business Clients

E-Commerce ponuja številne načine za zniževanje stroškov za poslovne odnose z drugimi podjetji in hkrati bi ti odnosi bolj učinkovito. Kot je avtomatiziranje nakupa / prodaje, procesi, ki zmanjšujejo stroške ročnega dela.


uooBOUTIQUE je kompletno opremljena povečati, okrepiti in poenostaviti:

• Marketing - komuniciranje globalno prek osrednjega spletnega kataloga in storitev.

• Prodaja - konfiguracija za domačo in mednarodno trgovino odjemalcem; valuto uporabnik popusti, navzkrižno Podstanar DDV vprašanja in ladijskega izračune.

• Plačila - uporabi bodisi družbe obstoječih trgovinskih računov ali postopkov, zagotavljanje spletnih plačilnih sistemov, kot je potrebno.Vendar pa uspešno uvajanje lahko vključujejo strme krivulje učenja.

Pametna možnost je, da skupina s strokovnjak partner. Uootek in je poslovni partner ONID UK Limited imajo sposobnosti in referenc za zagotavljanje rešitev, ki dostavlja v zvezi z e-poslovanjem obljubiti.

Majhna in srednje velika podjetja potrebujejo rešitev, ki je nastavljen tako, da izpolnjuje njihove posebne potrebe zdaj in prilagajanje na prihodnje izzive. Rešitev, ki nudi hitro napotitev, ki je enaka nizke stroške in zato večjo donosnost naložb rešitev, ki zahteva nizkimi obratovalnimi in vzdrževalnimi stroški.


  Vaš Check List  
  Vaša trg  
 

Domače

 
  International  
     
  Vaših strank  
  Consumer  
  Trgovina  
     
  Vaš Izdelki  
  Zvezek  
  One off  
  Rent / Najem  
       nadaljevati z oddelkom ključne funkcije ...>