Magazin de categoria
Vă rugăm să înregistraţi-vă aici
Meu Coş   (ROL)
Nu-mi Elementele din coş
 
My Wish List   (ROL)
Nu-mi doresc elemente în lista de
 

 

Ne mănâncă propria noastră bucătărie !!
Acest site web este propriul nostru online eCommerce soluţie
Pe baza noastră CSS design magazin aspect pachet. Dacă sale destul de bun pentru clienţii noştri, e destul de bun pentru noi.uooBoutique Business Proposition
 

UE - de Export Ocazie

uooBOUTIQUE
UE - de export ocazie
Uniunea Europeană


500 de milioane de potenţiali clienţi --
separate de cele 23 de limbi şi 12 monede, dar conectate la internet printr-o comună


  Uniunea Europeană (UE) este o uniune economică şi politică din 27 de state membre, situate în Europa. Aceasta a fost stabilită prin Tratatul de la Maastricht la 1 noiembrie 1993, la bazele de pre-existente Comunităţii Economice Europene (CEE).

Cu aproximativ 500 de milioane de cetăţeni, UE combinate generează o valoare estimată de 30% parts (16.8 mii de miliarde dolari SUA în 2007) a nominal brut produs lume.

Cele 27 de state suverane independente, care sunt cunoscute sub numele de statele membre sunt:

Ţară

Austria
Belgia
Bulgaria
Cipru
Republica Cehă
Danemarca Daneză
Estonia Estonă
Finlanda
Franţa
Germania
Grecia
Ungaria
Irlanda
Italia
Letonia
Lituania
Luxemburg
Malta
Olanda
Polonia
Portugalia
România
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Regatul Unit
Moneda

Euro
Euro
Leva bulgărească nouă
Euro
Coroane ceheşti
Coroană daneză
Coroană estoniană
Euro
Euro
Euro
Euro
Forint maghiar
Euro
Euro
Lat leton
Lit lituanian
Euro
Euro
Euro
Zlot polonez
Euro
Leu românesc
Euro
Euro
Euro
Coroană suedeză
UK Pound
 

 


Nucleul de comercializare a obiectiv pentru piaţa unică implică şi libertatea de circulaţie a mărfurilor, a capitalurilor, persoanelor şi serviciilor în cadrul UE. De îndată ce mărfurile au fost admise în piaţă nu pot fi supuse taxelor vamale, taxe discriminatorii sau de cote de import, deoarece acestea de turism intern. Non-state membre ale UE din Islanda, Norvegia, Liechtenstein şi Elveţia participă la piaţa unică, dar nu şi în uniune vamală.

Populaţia UE este de 7,3% din total în lume, încă UE acoperă doar 3% din Pamantului teren, care se ridică la o densitate a populaţiei de 113 km2 (44 sq mi) de luare a UE, unul dintre cele mai dens populate regiuni ale lumii.

O treime din cetăţenii UE trăiesc în oraşe de peste un milion de persoane, în creştere cu 80% trăiesc în zonele urbane în general. UE este acasa, la nivel global mai multe oraşe decât orice altă regiune din lume. Acesta conţine 16 orase cu populatii de peste un milion.

Pe langa multe orase mari, UE include, de asemenea, mai multe dens populate regiuni care nu au nici un singur nucleu, dar au apărut de la conexiunea de mai multe citează şi acum sunt mari care să cuprindă zone metropolitane.

Printre cele mai multe limbi şi dialecte folosite în UE, acesta are 23 de limbi oficiale şi de lucru: bulgară, cehă, daneză, olandeză, engleză, estonă, finlandeză, franceză, germană, greacă, maghiară, italiană, irlandeză, letonă, lituaniană, malteză , poloneză, portugheză, română, slovacă, slovenă, spaniolă şi suedeză.

Germană este cea mai vorbita limba maternă (în jur de 88.7 milioane de persoane din 2006), urmat de engleză, franceză şi italiană.


Comerţ electronic a site-urilor Internet prezentate doar în limba engleză, adresa de aproximativ 10% din piaţa posibil.