Magazin de categoria
Vă rugăm să înregistraţi-vă aici
Meu Coş   (ROL)
Nu-mi Elementele din coş
 
My Wish List   (ROL)
Nu-mi doresc elemente în lista de
 

 

Ne mănâncă propria noastră bucătărie !!
Acest site web este propriul nostru online eCommerce soluţie
Pe baza noastră CSS design magazin aspect pachet. Dacă sale destul de bun pentru clienţii noştri, e destul de bun pentru noi.uooBoutique Business Proposition
 

Principalele Caracteristici

uooBOUTIQUE
Principalele caracteristici
uooboutique-eCommerce-business-avantaj

 

Multi-Language

Toate magazinul lui Navigare controale, mesaj, şi toate template-uri de e-mail sunt pre-traduse în limbile locale de limbă maternă resortisanţi.

Toate descrierile de produs sunt deţinute în server de baze de date de pre-traduse în limbile locale, inclusiv locale ţară TVA / ratelor de impozitare, de transport maritim şi de calcule.

Sprijină toate limbile europene, la care se adaugă restul lumii limbi, engleză şi alte variante, cum ar fi SUA, Canada, Australia şi Noua Zeelandă.

Această structură de date pentru permisele de un alt magazin de profil de profil şi de produs şi pentru fiecare teritoriu.Multi-Curs

• Principiul de monedă este alocat pentru fiecare limbă / ţară.Acest lucru nu este calculat pe cifra de zbor, deci este posibil să existe diferite politici de tarifare pentru fiecare teritoriu.

Online Card de credit Transaction Service este apoi specifice pentru limba selectată / moneda utilizată.


Multiple Shop Dynamics

Setare magazin dinamicii interne şi internaţionale pentru clienţi, precum şi de comerţ sau consum de vânzări sau de ambele.

Suport on-line pentru toţi furnizorii de plata prin card de credit. Opţiuni pentru cumpăra on-line, plata offline tranzacţii.

Opţiunea pentru restricţionat accesul la contul de pre-înregistrate doar utilizatorii.

Opţiunea pentru Contul facturate de vânzări pentru clienţii comerţului

Complexul TVA calcule, include mai multe ratelor de impozitare astfel încât fiecare produs poate fi atribuit un anumit cota de impozitare. Rating zero de TVA pentru comerţul internaţional clienţi.

Francarea calcule include gratuit posta prag, interne şi internaţionale de tarife.

Setare produs dinamica de volum sau de produse de înaltă valoare - "un off" produse. Aceasta cuprinde o centrală doresc lista funcţie datate cu un produs rezervari de interes facilitate.

Setare produs dinamica de "simplu" rezervari de vânzări. Vinde bun / servicii de închiriere, rezervările, chirie sau închirierea.Hosted şi Gestionat Shop Deployment

Magazinele sunt găzduite pe servere de pre-configurat. Cu toate acestea, trei tipuri de instalare sunt disponibile:

Partajate în comun de instalare pe server - online magazine sunt găzduite pe serverele uootek, pe împărtăşite de instalare cu un nume de domeniu uootek. Acesta este cel mai mic cost de servicii, în mod ideal, suita de magazine online mai mici.

Dedicated instalarea pe server partajat - magazin on-line este găzduit pe serverele uootek, dar cu o instalaţie cu dedicat nu este partajat cu alte persoane şi este prevăzut cu un client specifice de nume de domeniu. Acest lucru permite mai multe magazin customisations şi este ideal Suite pentru a mijlocii magazine online.

Dedicated instalarea pe server dedicat - magazin on-line este gazduit pe un server dedicat, nu o imparti cu altii, cu un client specifice dedicate domeniului. Acest lucru permite optim pentru magazin de performanţă şi este în mod ideal, Suite pentru a mari magazine online.


Shop fata Design Opţiuni

Am continuu de revizuire a optimiza studii şi tendinţele, apoi se aplică cele mai bune practici de la magazinul de interfaţă. Shop design poate avea un impact incredibil pe client ratele de schimb şi ar trebui să fie proiectate cu profil de client, la centrul de etapă. Oferim trei optiuni de design pentru magazinul de fata pentru a echilibra constrângeri bugetare şi cerinţele pieţei:

Standard Design - curate, simple şi ascuţite magazin layout. Personalizaţi culori şi fonturi ecran de la murături, folosind liste de admin instrument.

CSS Style - personaliza magazinul de design cu foaie de stil CSS capacitate. Aceasta presupune proiectarea nivelului de calificare cu CSS şi Smarty. O offline Viewer este prevăzută pentru a asista în procesul de proiectare. Un alt magazin online de baze de date pentru a stabili modul de dezvoltare este, de asemenea, cu condiţia de a ajuta la procesul de proiectare.

RIA Design - personaliza magazinul de design cu Rich Internet Application capabilităţi. Acest lucru necesită proiectarea nivelului de calificare cu Flex si Smarty. O offline de vizualizare vor fi furnizate pentru a ajuta la procesul de proiectare. Un alt magazin online de baze de date pentru a stabili modul de dezvoltare este, de asemenea, cu condiţia de a asista în procesul de proiectare.


Complete de produse Baza de date

Free text descriere
Mai multe imagini, care sunt auto redimensionat pe server
Nelimitat thumb-detail de imagini
Utilizatorul poate defini domeniile
URL-ul Link-uri suplimentare pentru a PDF sau pagini HTML - adică produs detalii tehnice
Simplă opţiune preţ
Complexul preţul opţiuni
Preţ special funcţia
Pret vanzare cu funcţia start / datele de final
Opţiune de rezervare la check-out
Diverse taxe poştale opţiuni
Meta tag-ul descriere pentru întregul magazin, iar pentru fiecare produs
Căutare după cuvinte cheie
Multiple şi Nested categoriile de produse
Produsele pot apărea la mai mult de o categorie
Produsul ranking - Top articole de vânzare
Produse legate de cruce cu alte produse pentru a promova în sus-vânzare
anumite domenii optimizarea motorului de căutare


Cuprinzătoare Shop nivel Features

• Fereastră informaţii Windows - Crearea şi personalizat de tip pop-up pentru magazin de informaţii generale / subiecte

• în timp real de notificare de vânzări - Mesajele de e-mail trimis către clienţi, în limbajul local. E-mail-uri pot fi pe deplin personalizabile cu html / imagini etc

• Online Cumparatorului pentru istorie - Utilizatorii pot urmări toate ordinele lor actuală şi vizualizarea lor pentru istoria

• Funcţia de control de stoc --

Setaţi nivelul de stoc
Setaţi nivelul minim de stoc
Setaţi diferite opţiuni atunci când-a epuizat stocul
Ascunde produs când stoc zero
Display-a epuizat stocul notice
Email utilizator, atunci când se întorc în stoc


Offline Tools

În crearea şi rulează un magazin, există o serie de funcţii specifice. În scopul de a gestiona magazin online care l-am creat instrumente specifice de on-line pentru a permite diferitelor funcţii cu mai multi utilizatori de activitate.

• Product Manager - este un off-line la baze de date care produce toate magazin şi de produs şi de date. El este conceput astfel încât mai mulţi utilizatori pot adăuga fiecare categorie specifice sau limba de produse specifice, care sunt apoi încărcate pe server de baze de date. Export funcţii furniza date pentru costul comparaţie site-uri , şi de produs şi alimentări la Google Base (Froogle) şi altele.

• Admin Manager - acest instrument de client gestionează toate detaliile şi pentru detalii. Aceste informaţii pot fi exportate în societăţile existente sisteme de contabilitate.

• Designer Tool - offline CSS design viewer arată modul în care va arăta ca magazin sunt făcute schimbări.


Internet Marketing şi Metrics Analiza

• uooBOUTIQUE magazine online, sunt puse la faţa locului pentru a maximiza optimizarea motorului de căutare.

• Toate magazinele online se prevede cu un WordPress blog care utilităţi acelaşi model stiluri. De afaceri de blog este utilizat pentru a genera evoluţie Web2.0 clienţii care utilizează tehnici de internet marketing.

• Web metrice se oferă de către o terţă parte furnizorii de servicii. Aceşti furnizori de servicii furniza sursa de intrare de utilizator, produsele vizualizat şi ora de pe site-ul.


Programul de Afiliere Ready

• Creşterea vânzărilor de consum, prin terţe părţi afiliate programe. Interfaţă la toate terţ afiliat programe.