Magazin de categoria
Vă rugăm să înregistraţi-vă aici
Meu Coş   (ROL)
Nu-mi Elementele din coş
 
My Wish List   (ROL)
Nu-mi doresc elemente în lista de
 

 

Ne mănâncă propria noastră bucătărie !!
Acest site web este propriul nostru online eCommerce soluţie
Pe baza noastră CSS design magazin aspect pachet. Dacă sale destul de bun pentru clienţii noştri, e destul de bun pentru noi.uooBoutique Business Proposition
 

Modele de Afaceri

uooBOUTIQUE
modele de afaceri
uooboutique-eCommerce-business-avantaj

 

B2C - Vanzarea la consumatori


În prezent, este larg recunoscut faptul că vânzările online de consum este o cale de a dovedit pe piaţă şi este cea mai rapidă creştere în canal de vânzare cu amănuntul.

Mai interesant este de părere că, consumatorii sunt din ce în ce mai mult prin intermediul internetului, pentru a verifica în produse şi servicii, înainte de a face cumpărăturile într-un mare strada priză.


Această tendinţă a fost însoţită de schimbări fundamentale în aşteptările consumatorilor cu privire la magazinele online. Magazine online, trebuie sa caracteristică extinse de funcţionalitate, serviciile excelente, aspect profesional, dar mai presus de toate, trebuie să aibă posibilitatea de a comunica în limba lor maternă, şi comerţul cu moneda lor ales.


uooBOUTIQUE este complet echipata cu:

Comunica cu o baza de clienti la nivel global

Utilizaţi multi-valută şi mai multe sisteme de plată on-line

Utilizarea produsului asociaţiile să traverseze suplimentare vinde produse şi servicii

Împuternici clientii pentru a crea liste de dorinţe pentru viitor şi repetitive de vânzare, precum şi de "lista de nunta" facilitate.


B2B - Vanzarea la Business Clienti

E-Commerce ofera mai multe moduri de a reduce costul de relaţii de afaceri cu alte companii şi, în acelaşi timp, luarea acestor relaţii mai eficiente. Cum ar fi automatizarea cumpărare / vânzare proceselor care reduce scump fluxurilor de lucru manual.


uooBOUTIQUE este complet echipate pentru a creşte, întări şi de a simplifica:

• Marketing - comunicare la nivel global prin intermediul centrale şi a serviciilor online, cataloage.

• Vanzari - configurare pentru interne şi internaţionale de comerţ clienţi; moneda, reduceri de utilizator, cruce elev TVA problemele de transport maritim şi de calcule.

• Plăţi - utilizarea fie a societăţii comerciale existente sau să prevadă proceduri de facturare online, sistemele de plată, după caz.Cu toate acestea, de implementare de succes poate să implice o curbă de învăţare abrupt.

Smart opţiune este de a echipa cu un expert partener. Uootek şi este partener de afaceri ONID UK Limited au abilităţi şi experienţă pentru a oferi o soluţie care oferă pe de e-commerce promit.

Întreprinderile mici şi mijlocii au nevoie o soluţie care este configurat pentru a satisface nevoile lor specifice de acum şi să se adapteze la provocările viitoare. O soluţie care oferă rapide de implementare, care echivaleaza cu mici costurile de punere în aplicare şi, prin urmare, îmbunătăţirea profitul investiţiei o soluţie care necesită scăzut de funcţionare şi a costurilor de întreţinere.


  Lista de control a dvs.  
  Your Market  
 

Intern

 
  International  
     
  Clienţii dvs.  
  De consum  
  Comerţ  
     
  Produsele dvs.  
  Volum  
  Un offs  
  Rent / Hire  
       continua cu secţiunea caracteristicile ...>