Magazin de categoria
Vă rugăm să înregistraţi-vă aici
Meu Coş   (ROL)
Nu-mi Elementele din coş
 
My Wish List   (ROL)
Nu-mi doresc elemente în lista de
 

 

Ne mănâncă propria noastră bucătărie !!
Acest site web este propriul nostru online eCommerce soluţie
Pe baza noastră CSS design magazin aspect pachet. Dacă sale destul de bun pentru clienţii noştri, e destul de bun pentru noi.uooBoutique Business Proposition
 

Avantajul de Afaceri

uooBOUTIQUE
avantajul de afaceri
uooboutique-eCommerce-business-avantaj

 

Toate firmele se confruntă cu un mediu din ce în ce mai competitivă pe piaţă. Prompt acţiune este necesară pentru a; capta noi clienti, pentru a îmbunătăţi relaţiile cu clienţii existenţi şi reduce costurile.

În ultimii ani, care conduc organizaţii au implementat solutii de e-commerce pentru a face faţă acestor provocări, cu rezultate impresionante.

• Extended ajunge de vânzări şi de reducere a costurilor prin utilizarea eficientă, online profesionale de canale de pe piaţă şi îşi vând produse şi servicii pentru consumatori.

• Mai multe eficiente de marketing şi de procesul de vânzare a clienţilor de afaceri şi dezvoltarea de parteneriate puternice.

• Jos costurile de achiziţie şi prelucrare de ori mai scurtă prin automate raţionalizate de e-achiziţii sisteme.

Beneficiile de aplicatii de e-commerce, fie pentru consum Vanzari, Vanzari de afaceri, sau electronic de achiziţii publice, sunt de necontestat.Cu toate acestea, de implementare de succes poate să implice o curbă de învăţare abrupt.

Smart opţiune este de a echipa cu un expert partener. Uootek şi este partener de afaceri ONID UK Limited au abilităţi şi experienţă pentru a oferi o soluţie care oferă pe de e-commerce promit.

Întreprinderile mici şi mijlocii au nevoie o soluţie care este configurat pentru a satisface nevoile lor specifice de acum şi să se adapteze la provocările viitoare. O soluţie care oferă rapide de implementare, care echivaleaza cu mici costurile de punere în aplicare şi, prin urmare, îmbunătăţirea profitul investiţiei o soluţie care necesită scăzut de funcţionare şi a costurilor de întreţinere.
Avantajelor competitive pentru desfăşurarea de UooBoutique o soluţie de e-commerce.

• Multi lingual, Multi Moneda: creştere online de export şi vânzările pe piaţa internă.

• Mai multe Shop Dynamics: configura magazin online la suita de consum sau de meserii de vânzări, sau ambele.

• Mai multe produse Dynamics: configura magazin online pentru a vinde produsele de volum, "one-off" produse, foarte elemente de mare valoare sau de servicii pe bază de tranzacţie, sau o combinatie.

• Mai multe Web Marketing Funcţii:Programul de Afiliere gata, cu plata pe clic, Search Engine Optimisation, Web 2.0.


  continua cu secţiunea de modele de afaceri ...>