Κατάστημα ανά κατηγορία
Παρακαλούμε συνδεθείτε εδώ
Το καλάθι μου   (€)
Δεν υπάρχουν αντικείμενα στο καλάθι μου
 
My Wish List   (€)
Δεν υπάρχουν στοιχεία στη λίστα επιθυμιών μου
 

 

Θα φάει το δικό μας μαγείρεμα !!
Αυτή η ιστοσελίδα είναι το δικό μας online λύση ηλεκτρονικού εμπορίου
Με βάση τον σχεδιασμό κατάστημα CSS διάταξης πακέτο. Αν το αρκετά καλό για τους πελάτες μας, είναι αρκετά καλό για μας.uooBoutique Business Proposition
 

Βασικά Χαρακτηριστικά

uooBOUTIQUE
βασικά χαρακτηριστικά
uooboutique-το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις επιχειρήσεις πλεονέκτημα

 

Multi-Language

Όλα του καταστήματος πλοήγηση ελέγχων, μήνυμα, email και όλα τα πρότυπα που έχουν προ-μεταφραστεί σε τοπικές γλώσσες από την μητρική γλώσσα των υπηκόων.

Όλες οι περιγραφές είναι ο διακομιστής που πραγματοποιήθηκε στη βάση δεδομένων προ-μεταφραστεί σε τοπικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών χώρα ΦΠΑ / φορολογικών συντελεστών, τη ναυτιλία και τους υπολογισμούς.

Υποστηρίζει όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες, συν υπόλοιπο κόσμο γλώσσες, αγγλικά και άλλες παραλλαγές, όπως τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Αυτή η δομή δεδομένων επιτρέπει διαφορετικό προφίλ καταστήματος και των προϊόντων προφίλ για κάθε έδαφος.Multi-Υπηρεσίες

• Η αρχή νόμισμα έχει ανατεθεί σε κάθε γλώσσα / χώρα.Αυτό το ποσό δεν υπολογίζεται για την πετούν έτσι είναι δυνατόν να έχουν διαφορετικές πολιτικές τιμολόγησης για κάθε έδαφος.

Η Ηλεκτρονική Υπηρεσία συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες είναι τότε ειδικά για τη γλώσσα που έχει επιλεγεί / νόμισμα που χρησιμοποιείται.


Πολλαπλές Shop Dynamics

Ορισμός κατάστημα δυναμική για τις διεθνείς και εγχώριους πελάτες, καθώς και του εμπορίου ή των καταναλωτών ή των πωλήσεων και τα δύο.

Υποστήριξη για όλες τις online πληρωμή με πιστωτική κάρτα παρόχους. Επιλογές για την αγορά online, πληρώνουν offline συναλλαγών.

Εναλλακτική λύση για την περιορισμένη πρόσβαση σε προ-καταχωρηθεί υπόψη μόνο χρήστες.

Εναλλακτική λύση για λογαριασμό τιμολογηθείσες πωλήσεις για τις συναλλαγές των πελατών

Complex ΦΠΑ υπολογισμούς, περιλαμβάνει πολλαπλά φορολογικοί συντελεστές, ώστε κάθε προϊόν να μπορεί να αποδοθεί ένα ειδικό φορολογικό συντελεστή. Μηδενικού συντελεστή ΦΠΑ για το διεθνές εμπόριο, πελάτες.

Γραμματοσήμανση υπολογισμοί περιλαμβάνουν δωρεάν μετά όριο, εγχώριων και διεθνών επιτοκίων.

Ρύθμιση Προϊόντος δυναμική για όγκο προϊόντων ή μεγάλης αξίας - "one off" προϊόντων. Αυτό περιλαμβάνει ένα κεντρικό ευχολόγιο λειτουργία με ένα προϊόν το χρονικό όριο κράτησης των τόκων χαρακτηριστικό.

Ορισμός προϊόντος δυναμική για "απλή" κράτηση πωλήσεων. Πουλήστε καλή / υπηρεσιών για τη μίσθωση, κρατήσεις, ενοικίαση ή μίσθωση.Φιλοξενία και διαχείριση Shop Ανάπτυξη

Καταστήματα φιλοξενούνται στις προ-ρυθμιστεί διακομιστές. Ωστόσο, τρεις τύποι εγκατάστασης είναι διαθέσιμα:

Επιμερισμένη τοποθέτηση σε κοινές διακομιστή - online καταστήματα είναι uootek φιλοξενείται σε διακομιστές, σε κοινές εγκαταστάσεις με uootek όνομα τομέα. Πρόκειται για το χαμηλότερο κόστος υπηρεσιών, ιδανική για μικρότερες σουίτα ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Αφιερωμένο σε κοινές διακομιστή εγκατάσταση - το online shop uootek φιλοξενείται σε servers, αλλά με μια ειδική εγκατάσταση δεν είναι με το μοιράζεται με τους άλλους και είναι εφοδιασμένο με ένα συγκεκριμένο όνομα τομέα πελάτη. Αυτό επιτρέπει τη μεγαλύτερη customisations κατάστημα και είναι ιδανικά για μεσαίες σουίτα online καταστήματα.

Αφιερωμένο σε επιμέρους εγκατάσταση διακομιστή - το online κατάστημα φιλοξενείται σε ένα ειδικό server, δεν μοιράζεται με τους άλλους με τον πελάτη ειδικά αφιερωμένο τομέα. Αυτό επιτρέπει τη βέλτιστη απόδοση κατάστημα και είναι ιδανική για να σουίτα μεγαλύτερα online καταστήματα.


Shop μπροστά Σχεδιασμός Επιλογές

Εξετάζουμε συνεχώς μελέτες χρηστικότητας και των τάσεων, τότε εφαρμόζεται η καλύτερη πρακτική για την διασύνδεση με το κατάστημα. Shop σχεδιασμού μπορεί να έχει ένα απίστευτο αντίκτυπο στις τιμές μετατροπής του πελάτη και θα πρέπει να σχεδιαστεί με το προφίλ του πελάτη στο επίκεντρο. Παρέχουμε σχεδιασμό τρεις επιλογές για την μόστρα για την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού αλλά και οι απαιτήσεις της αγοράς:

Πρότυπο Σχεδιασμός - Καθαρές, απλές και απότομη κατάστημα διάταξης. Customise οθόνη χρώματα και τις γραμματοσειρές από pick καταλόγους χρησιμοποιώντας admin εργαλείο.

CSS Style - προσαρμόσετε το κατάστημα σχεδιασμού με CSS φύλλο στυλ δυνατότητα. Αυτό απαιτεί σχεδιασμό με τα επίπεδα δεξιοτήτων και CSS smarty. Offline Ο θεατής είναι προϋπόθεση για να βοηθήσει στη διαδικασία σχεδιασμού. Ένα πρόσθετο online shop βάση δεδομένων που αφορά την ανάπτυξη mode είναι επίσης να βοηθήσει στην τη διαδικασία σχεδιασμού.

ΑΑΚΡ Σχεδιασμός - προσαρμόσετε το κατάστημα σχεδιασμού με Rich Internet Application δυνατότητες. Αυτό απαιτεί σχεδιασμό με τα επίπεδα δεξιοτήτων και Flex smarty. Offline Ο θεατής θα πρέπει να παρέχονται για να βοηθήσουν στη διαδικασία σχεδιασμού. Ένα πρόσθετο online shop βάση δεδομένων που αφορά την ανάπτυξη mode είναι, επίσης, υπό την προϋπόθεση να βοηθήσει στη διαδικασία σχεδιασμού.


Περιεκτική Product Database

Ελεύθερο κείμενο περιγραφή
Πολλαπλές Εικόνες που είναι αυτο μέγεθος για το διακομιστή
Απεριόριστη Thumb-λεπτομέρεια εικόνες
Χρήστης καθορίσιμα πεδία
Διάφορες URL Σύνδεσμοι pdf ή σε html σελίδες - δηλαδή προϊόν τεχνικές λεπτομέρειες
Απλή επιλογή των τιμών
Complex τιμή επιλογές
Ειδική τιμή λειτουργία
Πώληση συνάρτηση με τιμή έναρξης / ημερομηνία λήξης
Κρατήσεις επιλογή κατά το check-out
Διάφορες επιλογές ταχυδρομικών τελών
Meta tag περιγραφή για ολόκληρο το μαγαζί και για κάθε προϊόν
Αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά
Πολλαπλές και ένθετοι κατηγορίες προϊόντων
Προϊόντα που μπορούν να εμφανίζονται σε περισσότερες από μία κατηγορία
Προϊόν κατάταξη - Τα καλύτερα σημεία
Προϊόντα σταυρό συνδέεται μ&epsilon