Shop kategóriák
Kérjük, jelentkezzen be itt
Kosaramban   (HUF)
No Items a kosaramban
 
My kívánságlista   (HUF)
Nem tételeket én kívánságlista
 

 

Eszünk saját főzéshez !!
Ez a honlap a saját online e-kereskedelmi megoldás
Alapuló CSS design bolt elrendezése csomagot. Ha a jó ügyfelek, ez elég jó nekünk.uooBoutique Business Proposition
 

Legfontosabb Jellemzőit

uooBOUTIQUE
legfontosabb jellemzőit
uooboutique-e-kereskedelem üzleti előnyt

 

Multi-Language

Mind a boltba navigációs ellenőrzések, az üzenetet, és minden e-mail sablonok előre lefordított helyi nyelveken anyanyelv állampolgárok.

Minden termék leírását tartják az adatbázis szerver előre lefordított helyi nyelven, beleértve a helyi ország ÁFA / adókulcsok és hajózási számítások.

Támogatja az összes európai nyelven, valamint a világ többi nyelven, angol és egyéb változatok, mint például USA, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland.

Ez az adat struktúra lehetővé teszi a különböző üzlet profilját profilt, és a termék minden területen.Multi-Pénznem

• Az elv pénzneme az egyes nyelv / ország.Ez nem számított számtól a repülni így lehetőség van a különböző árpolitikák minden területén.

Az Online hitelkártya Transaction Service ezután konkrétan a választott nyelv / valutát használnak.


Több Shop Dynamics

Set üzlet dinamikája a nemzetközi és a belföldi fogyasztók, valamint a kereskedelem és a fogyasztói értékesítés vagy mindkettő.

Támogatás az online hitelkártyás fizetési szolgáltatókkal. Lehetőségei vásárolnak online, a fizetés nélküli ügyletek.

Lehetőség korlátozott hozzáférés előzetesen regisztrált felhasználók csak figyelembe.

Lehetőség a fiók számlázott árbevétel kereskedelmi ügyfelek

Komplex ÁFA számításokat tartalmaz több adókulcsok így minden termék lehet hozzárendelni egy meghatározott adókulcs. Zero osztályzat ÁFA nemzetközi kereskedelmi ügyfeleknek.

Postai számításokat tartalmaz szabad utáni küszöböt, a hazai és a nemzetközi árakon.

Set Termék dinamikája a hangerő termékeket vagy magas érték - "one off" termékek. Ez magában foglalja a közép kívánságlista funkció egy időzített termék foglalás-e kamatot a funkciót.

Állítsa be a termék dinamikája az "egyszerű" foglalás értékesítése. Eladás jó / szolgáltatás bérlés, foglalás, a bérlet vagy bérbeadása.Hosted és honlap Shop Deployment

Üzletek hosted előre konfigurált szervereket. Ugyanakkor három típusú létesítmény áll rendelkezésre:

Közös létesítmény közös szerver - online üzletekben is hosted on uootek szerverek, a megosztott létesítmény egy uootek domain nevet. Ez a legalacsonyabb költségekkel járó szolgáltatást, lakosztály ideális a kisebb online boltok.

Célzott létesítmény közös szerver - az online bolt is hosted on uootek szerverek, hanem egy külön telepítése nem osztott meg másokkal, és amennyiben a vásárló adott domain nevet. Ez lehetővé teszi, hogy több bolt customisations és lakosztály ideális a közepes méretű online boltok.

Célzott telepítés dedikált szerver - az online bolt is hosted egy dedikált szerverre, nem osztja meg másokkal a megrendelő egyedi célzott területen. Ez lehetővé teszi az optimális teljesítményt és üzlet lakosztály ideális a nagyobb online boltok.


Shop Design első Opciók

Folyamatosan felülvizsgálja használhatósági tanulmányok és trendek, akkor alkalmazzák a bevált gyakorlat, hogy a boltban interfész. Shop design is hihetetlen hatással van ügyfél konverziós ráta, és meg kell tervezni az ügyfél profilja a középső szakasz. Kínálunk három tervezési lehetőségeket az üzlet elé egyensúlyközeli költségvetési megszorítások és a piaci igények:

Design Standard - tiszta, egyszerű és éles üzlet elrendezést. Tedd képernyő színek és betűtípusok a Pick listák segítségével admin eszköz.

CSS Style - Tedd a bolt kialakítás CSS Stíluslap képességét. Ehhez design a képzettségi szint és a CSS smarty. Offline nézőt, feltéve, hogy segítse a tervezési folyamatot. Kiegészítő online shop adatbázis a fejlesztési módja is, hogy segítse a a tervezési folyamat.

RIA Design - Tedd a bolt, amelyben a Rich Internet Application képességeit. Ehhez tervezési képzettségi szint és a Flex smarty. Offline néző lesz, feltéve, hogy segítse a tervezési folyamatot. Kiegészítő online shop adatbázis a fejlesztési módja is, hogy segítse a tervezési folyamat.


Átfogó Termék Adatbázis

Szabad szöveges leírás
Több kép, amely az automatikus átméretezésekor a szerveren
Korlátlan Thumb-detail images
Felhasználói körülhatárolható területeken
További linkek URL PDF vagy HTML oldalak - azaz a termék műszaki adatait
Egyszerű ár opció
Komplex ár lehetőségek
Akciós ár függvényében
Akciós ár funkciót kezdete / vége dátumok
Foglalás lehetőség a check-out
Egyéb postai díjak lehetőségek
Meta tag leírása egész üzlet, és minden egyes termék
Kulcsszó keresés
Több és beágyazott Termékkategóriák
Termékek is megjelennek több kategóriában
Termék rangsor - Top eladási adatok
Termékek kereszt kapcsolódó egyéb termékek előmozdítására up-selling
speciális kereső optimalizálás területeken


Átfogó Shop szintű funkciók

• Felugró Információs Windows - létrehozása és testre pop-up ablakokat általános bolt információk / témakörök

• Valós idejű értesítést értékesítés - az ügyfeleknek küldött e-mailek, a helyi nyelven. E-mailek is teljes mértékben testreszabható HTML / images stb

• Online Vásárló érdekében történelem - felhasználók pálya minden aktuális megrendelések és a céllal, hogy a történelem

• Stock Control funkció --

Set Raktárkészlet szintje
Minimális szintű állomány
Különböző lehetőségeket, amikor az állomány
Hide termék nincs raktáron
Display raktáron nyilatkozat
E-mail felhasználó tételeket vissza raktáron


Offline Eszközök

Létrehozásában és működtetésében a boltban van egy sor konkrét feladatokat. Annak érdekében, hogy kezelje az online bolt is létrehozott különleges online eszközök különböző funkciókat tesz lehetővé a több felhasználói tevékenységet.

• Termék menedzser - az egy offline adatbázis, amely az üzlet és a termék adatait. A készüléket úgy tervezték, így több felhasználó is adjunk minden kategóriában külön vagy nyelvi különleges termékek, amelyek majd feltölteni a szerverre adatbázisban. Export funkciói biztosítják az adatokat a költségek összehasonlítása helyek , és a termék feed a Google Base (Froogle) és mások.

• Admin Manager - ez az eszköz kezeli az összes ügyfél adatait, és azért adatait. Ezt követően az információkat a kivitt a vállalatok meglévő számviteli rendszerekkel.

• Tervező eszköz - az offline CSS design néző megmutatja, hogyan fog kinézni a boltban a változtatásokat.


Internet Marketing and Metrics Elemzés

• uooBOUTIQUE online boltok vannak hangolva, hogy maximalizálják onsite kereső optimalizálás.

• A ll online üzletekben is rendelkezik azzal a WordPress blog, amely az azonos közművek tervezése stílusokat. Üzleti blog előállításánál használt használó ügyfelek változó Web2.0 internet marketing technikák.

• Web metrikus is rendelkezik, amelyeket harmadik fél szolgáltatókra is. Ezek a szolgáltatók a forrása, hogy a beérkező felhasználó, az eddig és az idő a helyszínen.


Affiliate program Ready

• Fogyasztói értékesítés növelése révén harmadik fél affiliate programok. Interfész minden harmadik fél által affiliate programok.