Shop efter kategori
Du bedes logge ind her
Min Indkøbskurv   (DKK)
Ingen varer i min kurv
 
Min Ønske Liste   (DKK)
Ingen varer i min ønskeseddel
 

 

Vi spiser vores egen madlavning !!
Dette websted er vores egen online ecommerce løsning
Baseret på vores CSS design shop layout pakke. Hvis sin gode nok til vores kunder, er det godt nok for os.uooBoutique Business Proposition
 

EU - Eksport Lejlighed

uooBOUTIQUE
EU - eksport lejlighed
Europæiske Union


500 millioner potentielle kunder --
adskilt af 23 sprog og 12 valutaer, men forbundet med en fælles internet


  Den Europæiske Union (EU) er en økonomisk og politisk union med 27 medlemsstater, der er beliggende i Europa. Det blev oprettet ved Maastricht-traktaten den 1. november 1993 på grundlag af den allerede eksisterende Europæiske Økonomiske Fællesskab (EØF).

Med omkring 500 millioner borgere i EU kombineret genererer en anslået andel på 30% (US $ 16,8 trillioner i 2007) af den nominelle brutto verden produkt.

De 27 uafhængige suveræne lande, der er kendt som medlemsstaterne er:

Land

Østrig
Belgien
Bulgarien
Cypern
Tjekkiet
Danmark Dansk
Estland Estonian
Finland
Frankrig
Tyskland
Grækenland
Ungarn
Irland
Italien
Letland
Litauen
Luxembourg
Malta
Holland
Polen
Portugal
Rumænien
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sverige
Storbritannien
Valuta

Euro
Euro
Ny bulgarsk lev
Euro
Tjekkiske koruna
Dansk krone
Estisk kroon
Euro
Euro
Euro
Euro
Ungarsk forint
Euro
Euro
Lettiske Lat
Litauiske litas
Euro
Euro
Euro
Polsk zloty
Euro
Rumænsk leu
Euro
Euro
Euro
Svensk krone
Britiske pund
 

 


Kernen handel mål for det indre marked indebærer fri bevægelighed for varer, kapital, mennesker og tjenesteydelser inden for EU. Når varer er blevet optaget på markedet kan de ikke blive udsat for told, diskriminerende afgifter eller importkontingenter, som de rejser internt. Den ikke-EU-lande, Island, Norge, Liechtenstein og Schweiz deltager i det indre marked, men ikke i toldunionen.

EU's befolkning er 7,3% af verdens samlede, men EU omfatter kun 3% af Jordens jord, svarende til en befolkningstæthed på 113 km2 (44 sq mi) at gøre EU til en af de tættest befolkede områder i verden.

En tredjedel af EU-borgere bor i byer med over en million mennesker, stigende til 80% bor i byområder generelt. EU er hjem for mere globale byer end nogen anden region i verden. Det indeholder 16 byer med en befolkning på over en mio.

Ud over mange store byer, at EU også omfatter flere tætbefolkede områder, som ikke har nogen fælles kerne, men er opstået efter tilslutning af flere nævner, og som nu omfatter store byområder.

Blandt de mange sprog og dialekter anvendes i EU, har 23 officielle sprog og arbejdssprog: bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, græsk, ungarsk, italiensk, irsk, lettisk, litauisk, maltesisk , polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk og svensk.

Tysk er det mest talte modersmål (ca. 88,7 millioner mennesker, som i 2006), efterfulgt af engelsk, fransk og italiensk.


E-handel websteder kun præsenteret på engelsk, adresse omkring 10% af de mulige marked.