Shop efter kategori
Du bedes logge ind her
Min Indkøbskurv   (DKK)
Ingen varer i min kurv
 
Min Ønske Liste   (DKK)
Ingen varer i min ønskeseddel
 

 

Vi spiser vores egen madlavning !!
Dette websted er vores egen online ecommerce løsning
Baseret på vores CSS design shop layout pakke. Hvis sin gode nok til vores kunder, er det godt nok for os.uooBoutique Business Proposition
 

Nøglefunktioner

uooBOUTIQUE
features
uooboutique er e-handels-business-fordel

 

Multi-Language

Alle shop's navigation kontrol, besked, og alle e-mail-skabeloner er præ-oversat til lokale sprog som modersmål statsborgere.

Alle Varebeskrivelserne afholdes i serverens database præ-oversat til lokale sprog, herunder lokale land moms / Skattesatser og shipping beregninger.

Understøtter alle europæiske sprog, plus resten af verden sprog, og andre engelske varianter, såsom USA, Canada, Australien og New Zealand.

Disse data struktur tillader en anden butik profil og produkt profil for hvert område.Multi-currency

• Princippet valuta er tildelt de enkelte sprog / land.Dette er ikke beregnede tal i farten, så det er muligt at have forskellige prispolitik for hvert område.

Online Kreditkort transaktionsdokumenter Service derefter specifikt for det valgte sprog / valuta, der anvendes.


Multiple Shop Dynamics

Indstil shop dynamik for internationale og indenlandske kunder, samt handels-eller forbrugerkøb eller begge dele.

Støtte til alle online-betaling med kreditkort udbydere. Valg for køber online, betaler offline transaktioner.

Mulighed for begrænset adgang til præregistrering konto brugere.

Mulighed for konto fakturerede salg til kunder

Komplekse moms beregninger, inkluderer flere Skattesatser, så hvert enkelt produkt kan tildeles en specifik skattesats. Nulsats moms for international handel kunder.

Porto beregninger omfatter gratis post tærskel, nationale og internationale priser.

Indstil Produkt dynamik for volumen produkter eller høj værdi - "one off" produkter. Dette er et centralt ønske liste funktion med en tidsindstillet produkt reservation af interesse funktion.

Indstil produkt dynamik for "simple" reservation salg. Sælge gode / tjenester til leje, bookinger, leje eller udlejning.Hostede og Administreret Shop Deployment

Butikkerne er vært på præ-konfigurerede servere. Men tre typer anlæg er til rådighed:

Delt installation på fælles server - online-butikker er placeret på uootek servere på fælles anlæg med en uootek domænenavn. Det er den laveste omkostninger service, ideelt suite til mindre online butikker.

Dedikerede anlæg på delt server - online shop er vært på uootek servere, men med en dedikeret installationen med deles ikke med andre, og er forsynet med en kunde specifikke domænenavn. Dette giver mulighed for mere shop customisations og er ideelt suite til mellemstore online butikker.

Dedikerede anlæg på dedikerede server - online shop er vært på en dedikeret server, der ikke deles med andre med en kunde specifikke dedikeret domæne. Dette giver mulighed for optimal shop ydeevne og er ideelt suite til større online-butikker.


Butiksfacade Design Valg

Vi gennemgår løbende usability undersøgelser og tendenser, og derefter anvende den bedste praksis til butikken interface. Shop design kan have en utrolig indflydelse på kundens omregningskurserne og bør udformes med kunden profil på centrum. Vi giver tre design muligheder for butiksfacade på balance budgetbegrænsninger og markedets behov:

Standard Design - Rene, enkle og skarpe shop layout. Specialtilpasse skærm farver og skrifttyper fra pick lister ved hjælp af admin værktøj.

CSS Style - tilpasse shop design med CSS Style sheet formåen. Dette kræver design kvalifikationsniveau med CSS og Smarty. En offline seeren forudsat at bistå med design proces. En yderligere online shop database indstillet til udvikling tilstand er også at hjælpe med konstruktionsprocessen.

RIA Design - tilpasse shop design med Rich Internet Application kapaciteter. Dette kræver design kvalifikationsniveau med Flex og Smarty. En offline seeren vil blive ydet for at hjælpe med design proces. En yderligere online shop database indstillet til udvikling tilstand er også at hjælpe i designprocessen.


Omfattende Product Database

Fri tekst beskrivelse
Flere billeder, der er auto resizes på serveren
Ubegrænset Thumb-detail billeder
Bruger definerbare felter
Yderligere URL Links til PDF-eller HTML-sider - dvs produkt tekniske detaljer
Simpelt pris option
Komplekse prisalternativer
Special pris funktion
Salgsprisen funktion med start / slutdatoer
Reservationsafdeling mulighed ved check-out
Forskellige postmarkeder charge valgmuligheder
Metatag beskrivelse for hele butikken, og for hvert produkt
Søgeordssøgning
Flere og Nested produktkategorier
Produkter kan vises i mere end en kategori
Produkt ranking - Mest Solgte emner
Produkter tværbundet med andre produkter for at fremme op-selling
specifikke søgemaskineoptimering felter


Omfattende Shop Niveau Features

• Popup Information Windows - Opret og specialtilpasse pop-up-vinduer for almindelige shop information / emner

• Tidstro anmeldelse af salget - e-mails sendt til klienter i det lokale sprog. E-mails kan fuldt ud tilpasses med html / billeder osv.

• Online Shopper Ordreoversigt - Brugere kan spore alle deres nuværende ordrer og se deres Ordreoversigt

• Stock Control Funktion --

Indstil Lagerbeholdningerne
Indstil minimumslager plan
Fastsætte forskellige muligheder, når udsolgt
Skjul produkt, når nul lager
Display udsolgt meddelelse
Email Bruger når poster er tilbage på aktiemarkederne


Offline Værktøjer

I at oprette og drive en butik, der er en række specifikke funktioner. For at styre online shop, vi har skabt særlige online værktøjer til forskellige funktioner gør det muligt for multi-user aktivitet.

• Product Manager - det er en offline database, der producerer alle shop og produkt data. Det er designet, så flere brugere kan hver tilføje kategori specifikke eller sprog specifikke produkter, som er derefter overført til serveren database. Export funktioner levere data for omkostninger sammenligning websteder og produkt-feeds til Google Base (Froogle) og andre.

• administrationskonsollen Manager - dette værktøj administrerer alle kundens oplysninger og orden detaljer. Disse oplysninger kan derefter eksporteres til virksomheder eksisterende regnskabssystemer.

• Designer Tool - offline CSS design viewer viser, hvordan forretningen vil se ud, som der foretages ændringer.


Internet Marketing og Metrics Analyse

• uooBOUTIQUE online-butikker er indstillet på at maksimere onsite søgemaskineoptimering.

• En ll online butikker giver med en wordpress blog, som forsyningsværker samme design stilarter. Forretningsplanen blog bruges til at generere kunder, der anvender skiftende Web2.0 internet markedsføringsteknikker.

• Web metriske er giver ved tredjepart tjenesteydere. Disse tjenesteudbydere giver kilden til indgående bruger, produkterne viste og tid på stedet.


Affiliate Program Ready

• øge forbrugernes salg gennem tredjeparts affilieringsprogrammer programmer. Grænseflade til alle tredjeparts affilieringsprogrammer programmer.