Shop efter kategori
Du bedes logge ind her
Min Indkøbskurv   (DKK)
Ingen varer i min kurv
 
Min Ønske Liste   (DKK)
Ingen varer i min ønskeseddel
 

 

Vi spiser vores egen madlavning !!
Dette websted er vores egen online ecommerce løsning
Baseret på vores CSS design shop layout pakke. Hvis sin gode nok til vores kunder, er det godt nok for os.uooBoutique Business Proposition
 

Forretningsmodeller

uooBOUTIQUE
forretningsmodeller
uooboutique er e-handels-business-fordel

 

B2C - sælge til forbrugere


Det er nu almindeligt anerkendt faktum, at online forbruger sælger er et vist vejen til markedet og er den hurtigst voksende kanal i detailsalg.

Mere interessant er den opfattelse, at forbrugerne i stigende grad bruger internettet til at tjekke produkter og tjenesteydelser forud for køb i en High Street stikkontakten.


Denne tendens har været ledsaget af grundlæggende ændringer i forbrugernes forventninger med hensyn til online-butikker. Online butikker nødt til at funktionen omfattende funktionalitet, excellent service, professionelt udseende og funktionalitet, men frem for alt skal være i stand til at kommunikere på deres modersmål, og handelen med deres valgte valuta.


uooBOUTIQUE er fuldt udstyret til:

Kommunikere med en global kundebase

Brug flere valutaer og flere online betalingssystemer

Brug produktet foreninger til at krydse sælge ekstra produkter og tjenester

Beføje kunder til at oprette en ønskeliste for fremtiden og gentagne salg, såvel som "bryllup liste"-funktionen.


B2B - Salg til erhvervskunder

E-Commerce tilbyder mange måder at sænke omkostningerne i forbindelse med forretningsforbindelser med andre selskaber og samtidig gøre disse forbindelser mere effektiv. Såsom automatisering køb / salg processer, der reducerer dyre manuelle arbejdsgange.


uooBOUTIQUE er fuldt udstyret til at øge, styrke og strømline:

• Marketing - kommunikere globalt via centrale bibliotekskataloger og tjenesteydelser.

• Salg - konfiguration til nationale og internationale kunder, valuta, bruger rabatter på tværs pensionær moms og shipping beregninger.

• Betalinger - enten bruge selskabets eksisterende handel fakturering procedurer eller tilbyde online betalingssystemer som krævet.Men vellykket implementering kan involvere en stejl indlæringskurve.

Smart løsning er at arbejde sammen med en ekspert partner. Uootek og det britiske samarbejdspartner ONID Limited har de kvalifikationer og erfaring til at levere en løsning, der leverer om e-handel løfte.

Små og mellemstore virksomheder har brug for en løsning, der er konfigureret til at opfylde deres specifikke behov nu og tilpasse sig til de fremtidige udfordringer. En løsning, der tilbyder hurtig indsættelse hvilket svarer til lave omkostninger til gennemførelse og derfor bedre investeringsafkast En løsning, der kræver lave drifts-og vedligeholdelsesomkostninger.


  Din Check Liste  
  Dit Marked  
 

Indenlandske

 
  International  
     
  Dine kunder  
  Forbrugerpolitik  
  Erhverv  
     
  Dine Produkter  
  Bind  
  En offs  
  Leje / Udlejning  
       fortsætte med afsnittet features ...>