Shop efter kategori
Du bedes logge ind her
Min Indkøbskurv   (DKK)
Ingen varer i min kurv
 
Min Ønske Liste   (DKK)
Ingen varer i min ønskeseddel
 

 

Vi spiser vores egen madlavning !!
Dette websted er vores egen online ecommerce løsning
Baseret på vores CSS design shop layout pakke. Hvis sin gode nok til vores kunder, er det godt nok for os.uooBoutique Business Proposition
 

Business Fordel

uooBOUTIQUE
business fordel
uooboutique er e-handels-business-fordel

 

Alle virksomheder står over for et stadig mere konkurrencepræget marked. Hurtig indsats er påkrævet for at; indfange nye kunder, forbedre forholdet til eksisterende kunder og mindske omkostningerne.

I de seneste år, førende organisationer har implementeret e-handel løsninger til at imødekomme disse udfordringer, med imponerende resultater.

• Udvidet dækning og faldende salg omkostningerne ved anvendelse af effektive, professionelle online-kanaler til at markedsføre og sælge deres produkter og tjenester til forbrugerne.

• Mere effektiv markedsføring og salg proces til erhvervskunder og udvikling af stærkere partnerskaber.

• Lavere køb omkostninger og kortere behandlingsfrister gennem automatiserede strømlinede e-procurement systemer.

Fordelene ved e-handel ansøgninger, også for salg til forbrugere, Business Sales, eller elektronisk indkøb, er ubestridt.Men vellykket implementering kan involvere en stejl indlæringskurve.

Smart løsning er at arbejde sammen med en ekspert partner. Uootek og det britiske samarbejdspartner ONID Limited har de kvalifikationer og erfaring til at levere en løsning, der leverer om e-handel løfte.

Små og mellemstore virksomheder har brug for en løsning, der er konfigureret til at opfylde deres specifikke behov nu og tilpasse sig til de fremtidige udfordringer. En løsning, der tilbyder hurtig indsættelse hvilket svarer til lave omkostninger til gennemførelse og derfor bedre investeringsafkast En løsning, der kræver lave drifts-og vedligeholdelsesomkostninger.
De konkurrencemæssige fordele for indsættelsen af en UooBoutique e-handel løsning.

• Multi Lingual, Multi Valuta: stigning online eksport og salg på hjemmemarkedet.

• Flere Shop Dynamics: konfigurere online shop til suite forbruger eller handelserhverv salg, eller begge dele.

• Multiple Product Dynamics: konfigurere online shop til at sælge volumen produkter, "one-off" produkter, meget høj værdi eller tjeneste baseret transaktionen, eller en blanding.

• Multiple Web Marketing Funktioner:Affiliate Program klar, Pay-Per-Click, Søgemaskineoptimering, Web 2.0.


  fortsætte med afsnittet forretningsmodeller ...>