Пазарувай по категория
Моля, влезте оттук
Моята кошница   (BGL)
Няма артикули в моята кошница
 
Моят списък с желания   (BGL)
Няма артикули в моя списък с желания
 

 

Ние ядем своя собствена кухня !!
Този уеб сайт е нашият собствен онлайн търговия разтвор
Въз основа на нашия CSS дизайн магазин оформлението пакет. Ако му е достатъчно добре за нашите клиенти, това е достатъчно добро за нас.uooBoutique Бизнес Предложение
 

ЕС - възможности за износ

uooBOUTIQUE
ЕС - възможности за износ
Европейски съюз


500 милиона потенциални клиенти --
разделени от 23 езика и 12 валути, но свързани с общата интернет


  Европейският съюз (ЕС) е икономически и политически съюз на 27 държави-членки, разположени в Европа. Тя е създадена с Договора от Маастрихт на 1 ноември 1993 върху основите на вече съществуващата Европейска икономическа общност (ЕИО).

С около 500 милиона граждани на ЕС комбиниран генерира около 30% акции (US $ 16,8 трилиона през 2007 г.) на номиналния брутен продукт света.

В 27 независими суверенни държави, които са известни, тъй като държавите-членки, са:

Страна

Австрия
Белгия
България
Кипър
Република Чехия
Дания Датски
Естония Естония
Финландия
Франция
Германия
Гърция
Унгария
Ирландия
Италия
Латвия
Литва
Люксембург
Малта
Холандия
Полша
Португалия
Румъния
Словакия
Словения
Испания
Швеция
Обединеното кралство
Валута

Евро
Евро
Български лев
Евро
Чешка крона
Датска крона
Естонска крона
Евро
Евро
Евро
Евро
Унгарски форинт
Евро
Евро
Латвийски Lat
Литовски литас
Евро
Евро
Евро
Полска злота
Евро
Румънска лея
Евро
Евро
Евро
Шведска крона
Великобритания лира
 

 


Основната цел търговия за единния пазар на свободното движение на стоки, капитали, хора и услуги в рамките на ЕС. След като стоките са били допуснати на пазара, те не могат да бъдат подлагани на митнически сборове, данъци или дискриминационни вносни квоти, тъй като те пътуват вътрешно. Неустановеното държавите-членки на ЕС, Исландия, Норвегия, Лихтенщайн и Швейцария участват в единния пазар, но не в митническия съюз.

Населението на ЕС е 7,3% от общия свят, все още на ЕС обхваща само 3% от земната земя, в размер на гъстота на населението от 113 км2 (44 м МИ) за въвеждане на ЕС една от най-гъсто населените райони на света.

Една трета от гражданите на ЕС живеят в градовете на над един милион души, достигащи до 80% живеят в градски райони като цяло. ЕС е начало на по-глобални градове, отколкото всеки друг регион в света. Тя съдържа 16 града с население от над един милион.

Освен това много големи градове, ЕС също така включва няколко гъсто населени райони, които нямат единна сърцевина но възникнаха по време на свързване на няколко цитира и сега обхваща големите метрополии.

Сред многото езици и диалекти, използвани в ЕС, тя има 23 официални и работни езици: български, чешки, датски, холандски, английски, естонски, финландски, френски, немски, гръцки, унгарски, италиански, ирландски, латвийски, литовски, малтийски , полски, португалски, румънски, словашки, словенски, испански и шведски.

Немски е най-широко говорил майчин език (около 88,7 милиона души, като от 2006 г.), следван от английски, френски и италиански.


Електронна търговия интернет сайтове само представени на английски език, адрес около 10% от възможните пазар.