Пазарувай по категория
Моля, влезте оттук
Моята кошница   (BGL)
Няма артикули в моята кошница
 
Моят списък с желания   (BGL)
Няма артикули в моя списък с желания
 

 

Ние ядем своя собствена кухня !!
Този уеб сайт е нашият собствен онлайн търговия разтвор
Въз основа на нашия CSS дизайн магазин оформлението пакет. Ако му е достатъчно добре за нашите клиенти, това е достатъчно добро за нас.uooBoutique Бизнес Предложение
 

Основните характеристики

uooBOUTIQUE
Основните характеристики
uooboutique-Електронна търговия бизнес-предимство

 

Multi-Език

Всички магазин на навигационни контроли, съобщения, както и всички имейл шаблони са предварително преведени на местния език с майчин език граждани.

Всички продукти описания са държани в базата данни на сървъра предварително преведени на местния език, включително местни страната ДДС / данъчните ставки, и корабоплаването изчисления.

Поддържа всички европейски езици, както и останалата част от света езици, английски и други варианти, като например САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия.

Тези данни структура позволява различно магазин профил и профилът продукт за всяка територия.Multi-Валута

• Принципът валута се възлага на всеки език / страна.Това не се изчислява фигура в движение, така че е възможно да има различни ценови политики за всяка територия.

Онлайн кредитни карти транзакция Услугата е тогава, специфични за избрания език / валута използва.


Многократни Магазин Динамика

Задайте магазин динамика на международните и вътрешни клиенти, както и търговията или потребителски продажбите или и двете.

Подкрепа за всички онлайн кредитна карта за плащане доставчици. Опции за закупуване онлайн, плащате офлайн транзакции.

Възможност за ограничен достъп до предварително регистрирани потребители сметка само.

Възможност за сметка фактурирани продажби за търговски клиенти

Комплекс ДДС изчисленията, включва различни данъчни ставки, така всеки един продукт може да бъде възложена конкретна данъчна ставка. Zero рейтинг ДДС за международна търговия клиенти.

Пощенски изчисленията включват безплатна публикация праг, вътрешни и международни курсове.

Задаване на продукта динамика на обема на продуктите или висока стойност - "един от" продукти. Това включва централно искат списък функцията с времето продукт резервация на интерес функция.

Задаване на продукта динамика за "прост" резервация продажби. Продава добри / услугите, за наем, резервации, наем или отдаване под наем.Хоствано и Managed Deployment Магазин

Магазините са хоствани на предварително конфигурирани сървъри. Въпреки това, три вида на инсталацията е налично:

Общо монтаж на споделеното сървър - онлайн магазини се хоства на uootek сървъри, от общо инсталация с uootek домейн. Това е най-ниската цена услуга, в най-добрия пакет с по-малки онлайн магазини.

Посветен монтаж на споделеното сървър - онлайн магазин е домакин на uootek сървъри, но с посветена инсталация не се споделят с другите и се предоставя на клиента определен домейн име. Това позволява по-магазин customisations и е идеално за собствена средни онлайн магазини.

Посветен на инсталацията, посветен сървър - онлайн магазин е домакин на специален сървър, не се споделя с други хора, с конкретен клиент, посветен домейн. Това дава възможност за оптимална производителност и магазин в идеалния апартамент е към по-големи онлайн магазини.


Магазин предни Дизайн Опции

Ние непрекъснато преразглеждане използваемост проучвания и тенденции, а след това се прилага най-добрите практики към магазина интерфейс. Магазин дизайн може да има невероятно въздействие върху клиента обменните курсове и да бъдат проектирани с клиента профил в центъра етап. Ние предлагаме три часа проектни варианти за магазин фронт да балансира бюджета ограниченията и изискванията на пазара:

Стандартен дизайн - чисти, прости и рязко магазин оформление. Промените екрана цветове и шрифтове от мотика списъци използвайки Admin инструмент.

CSS стилове - промените в магазина дизайн с CSS стилове лист способности. Това изисква проектиране умение нива с CSS и нахакан. Офлайн зрителя е предвиден да съдейства за процеса на проектиране. Допълнително магазин онлайн база данни, за развитието режим е също да съдейства за процеса на проектиране.

РИА Дизайн - промените в магазина дизайн с богати Интернет приложения способности. Това изисква проектиране умение нива с Flex и нахакан. Офлайн зрител ще бъде предоставена за подпомагане на процеса на проектиране. Допълнително магазин онлайн база данни, за развитието на готовност е предвидено да се подпомогне в процеса на проектиране.


Цялостен продукт за бази данни

Свободно текстово описание
Множество изображения, които са авто resized на сървъра
Неограничено Палче-подробно изображения
Потребителски дефинирани области
Допълнителни URL Връзки към PDF или HTML страници - т.е. продукт техническа информация
Simple цена опция
Комплекс цена опции
Специална цена функция
Продажната цена, с функция на проекта / крайни дати
Резервация вариант на гишетата на изчакване
Различни пощенска такса опции
Meta Tag описание за целия магазин и за всеки продукт
Ключова дума за търсене
Множество и вложени продуктови категории
Продуктите могат да се появят при повече от една категория
Продукт класиране - Най-продажба на точки
Продукти кръста, свързани с други продукти, за да насърчи нагоре-продажба
специфични търсачка оптимизация полета


Цялостен Магазин Ниво Характеристики

• Изскачащи Информация Windows - Създаване и промените изскачащите прозорци с общ магазин информация / теми

• реално време уведомяване на продажбите - изпращат имейли до клиенти на местния език. Адресите могат да бъдат напълно customisable с HTML / изображения др

• Онлайн купувач за историята - Потребителите могат да проследите всички свои текущи поръчки и оглед тяхната цел история

• фондова контролна функция --

Задайте акционерно ниво
Задайте минимално ниво на запаси
Задавате различни опции, когато от склад
Скриване на продукта при нулев запас
Показване на фондова информация
Имейл за потребителя, когато елементи се върна на склад


Офлайн Инструменти

При създаването и функционирането магазин съществуват редица специфични функции. За да се управлява онлайн магазина имаме създадени специфични онлайн инструменти за различните функции с позволява множество потребителски дейност.

• Продуктов мениджър -
The е офлайн база данни, която произвежда всички магазина и продуктова информация. То е проектирано така много потребители могат да добавят всяка категория или специфични езикови специфични продукти, които след това се качили в базата данни на сървъра. Експорт функции предоставят данни за разходите сравнение сайтове , и продуктови фийдове за Google Base (Froogle) и други.

• Admin мениджър - това инструментът управлява всички клиента информация и за подробности. Тази информация може да бъде изнасян в съществуващи компании счетоводни системи.

• Инструмент дизайнер - офлайн CSS дизайн Viewer показва как ще изглежда като магазин промени са направени.


Интернет маркетинг и Метрика Анализ

• uooBOUTIQUE онлайн магазини са настроен да максимизира Onsite търсачка оптимизация.

• A LL онлайн магазини се предлага с WordPress блог, който комунални същия дизайн стилове. Търговските блог се използва за генериране на клиенти, ползващи развива Web2.0 интернет маркетинг техники.

• Уеб метрични се предоставя от трети страни доставчици на услуги. Тези доставчици на услуги предоставя на източника на входния потребител, продуктите разгледано и часа на място.


Филиалния програма Готови

• Увеличаване на продажбите на потребителите чрез трети лица, присъединени програми. Интерфейс за всички трети страни, присъединени програми.