Пазарувай по категория
Моля, влезте оттук
Моята кошница   (BGL)
Няма артикули в моята кошница
 
Моят списък с желания   (BGL)
Няма артикули в моя списък с желания
 

 

Ние ядем своя собствена кухня !!
Този уеб сайт е нашият собствен онлайн търговия разтвор
Въз основа на нашия CSS дизайн магазин оформлението пакет. Ако му е достатъчно добре за нашите клиенти, това е достатъчно добро за нас.uooBoutique Бизнес Предложение
 

Бизнес модели

uooBOUTIQUE
бизнес модели
uooboutique-Електронна търговия бизнес-предимство

 

B2C - Продажба на потребителите


То вече е широко признат факт, че интернет потребителите продажбата е доказан начин за пускане на пазара и е най-бързо развиващите се канали в продажбите на дребно.

По-интересно е мнението, че потребителите все по-често използват интернет, за да проверите се продукти и услуги, преди да пазаруват по-висока улицата контакт.


Тази тенденция е било придружено от основните промени в очакванията на потребителите по отношение на онлайн магазини. Онлайн магазини трябва да игрален обширна функционалност, отлично обслужване, професионален поглед и усещане, но преди всичко, трябва да могат да общуват на родния си език, и търговията с техните избраната валута.


uooBOUTIQUE е напълно оборудвана с:

Комуникиране с глобална класация на база

Използвайте многогодишни валута и множество системи за онлайн разплащания

Използвайте продукта сдружения да пресича продават допълнителни продукти и услуги

Дават възможност на клиентите да създават списъци с желание за бъдеще и повтарящи се продават, както и "Сватбата списък" функция.


B2B - Продажба на бизнес клиенти

E-Комерс предлага множество начини за намаляване на разходите на бизнес взаимоотношения с други фирми, като в същото време на тези отношения по-ефективни. Такива като автоматизирането покупка / продажба процеси, които намаляват скъпо ръчна работа.


uooBOUTIQUE е напълно оборудвани да нараства, се засили и усъвършенства:

• Маркетинг - общуването в световен мащаб чрез централния онлайн каталози и услуги.

• Продажби - конфигурация за вътрешни и международни търговски клиенти; валута потребител отстъпки, крос пансионер ДДС въпроси и корабоплаването изчисления.

• Плащания - използване или фирмата съществуващите търговски фактуриране процедури или предоставят онлайн на платежните системи, както се изисква.Въпреки това, успешното разгръщане могат да включват стръмна крива обучение.

В умен вариант е да работя заедно с експертен партньор. Uootek Великобритания и е бизнес партньор ONID Limited имат умения и опит за предоставяне на решение, което се доставя за електронна търговия обещание.

Малки и средни фирми се нуждаят от решение, което да е конфигуриран да отговори на техните специфични нужди сега и да се адаптират към бъдещите предизвикателства. А решение, което предлага бързо разгръщане, което е равен на ниски разходите за изпълнение и следователно подобрява възвращаемостта на инвестициите и едно предложение, което изисква ниски оперативни и разходи за поддръжка.


  Вашият Проверка  
  Вашият пазар  
 

Вътрешните

 
  Международни  
     
  Вашите клиенти  
  Потребителски  
  Търгувам  
     
  Вашите продукти  
  Обем  
  Един компромиси  
  Наеми / Наеми  
       продължи с точка основни характеристики ...>