Пазарувай по категория
Моля, влезте оттук
Моята кошница   (BGL)
Няма артикули в моята кошница
 
Моят списък с желания   (BGL)
Няма артикули в моя списък с желания
 

 

Ние ядем своя собствена кухня !!
Този уеб сайт е нашият собствен онлайн търговия разтвор
Въз основа на нашия CSS дизайн магазин оформлението пакет. Ако му е достатъчно добре за нашите клиенти, това е достатъчно добро за нас.uooBoutique Бизнес Предложение
 

Бизнес Предимство

uooBOUTIQUE
бизнес предимство
uooboutique-Електронна търговия бизнес-предимство

 

Всички фирми се сблъскват с все по-конкурентна пазарна среда. Бърз действие е необходимо да се; улавянето на нови клиенти, подобряване на отношенията със съществуващите клиенти и да намалят разходите.

През последните години, водещи организации са изпълнени електронна търговия решения да отговорят на тези предизвикателства, с впечатляващи резултати.

• Разширена достигне продажбите и намаляване на разходите чрез използване на ефективни, професионални онлайн канали за пускане на пазара и продават своите продукти и услуги на потребителите.

• По-ефективен маркетинг и продажба на процеса за бизнес клиенти и развитието на силни партньорства.

• По-ниските разходи за покупка и по-кратки времена за обработка чрез автоматизирани рационализирания д-поръчки системи.

Предимствата на електронната търговия приложения, независимо дали е за потребителски продажби, Бизнес продажби, или електронни поръчки, са безспорен.Въпреки това, успешното разгръщане могат да включват стръмна крива обучение.

В умен вариант е да работя заедно с експертен партньор. Uootek Великобритания и е бизнес партньор ONID Limited имат умения и опит за предоставяне на решение, което се доставя за електронна търговия обещание.

Малки и средни фирми се нуждаят от решение, което да е конфигуриран да отговори на техните специфични нужди сега и да се адаптират към бъдещите предизвикателства. А решение, което предлага бързо разгръщане, което е равен на ниски разходите за изпълнение и следователно подобрява възвращаемостта на инвестициите и едно предложение, което изисква ниски оперативни и разходи за поддръжка.
На конкурентните предимства за разгръщането на UooBoutique електронна търговия разтвор.

• Multi Лингвална, Multi Валута: увеличаване на линия износа и продажбите на вътрешния пазар.

• Множество Магазин Динамика: конфигуриране на онлайн магазин за собствена потребител или търговци на продажбите, или и двете.

• Множество Продукт Динамика: конфигуриране на онлайн магазин за продажба обем продукти, "казва един от изключване" продукти, много висока стойност пратки или услуга на базата сделка, или комбинация.

• Множество Уеб Маркетинг Функции:Филиалния програма готова, заплащане-на-клик, търсачка оптимизиране, Web 2.0.


  продължи с точка бизнес модели ...>