Shop per categorie
Gelieve hier aanmelden
Mijn Winkelmandje   (€)
Geen items in mijn mandje
 
My Wish List   (€)
Geen items in mijn verlanglijstje
 

 

Wij eten onze het eigen koken!!
Deze website is onze eigen online elektronische handeloplossing
Gebaseerd op ons CSS de lay-outpakket van de ontwerpwinkel.  Als zijn goed genoeg voor onze klanten, het voor ons genoeg goed is.
uooBoutique BedrijfsVoorstel

 

EU - Uitvoer Gelegenheid

uooBOUTIQUE
EU - uitvoer gelegenheid
Europese Unie


500 miljoen potentiële klanten --
gescheiden door 23 talen en 12 valuta's, maar verbonden door een gemeenschappelijke internet


  De Europese Unie (EU) is een economische en politieke unie van 27 lidstaten, dat gelegen is in Europa. Het werd opgericht door het Verdrag van Maastricht op 1 november 1993 op de fundamenten van de reeds bestaande Europese Economische Gemeenschap (EEG).

Met ongeveer 500 miljoen burgers van de EU gecombineerd genereert een geschatte 30% aandeel (US $ 16,8 biljoen in 2007) van de nominale bruto wereld product.

De 27 onafhankelijke en soevereine landen die bekend staan als de lidstaten zijn:

Land

Oostenrijk
België
Bulgarije
Cyprus
Tsjechië
Denemarken Deens
Estland Estland
Finland
Frankrijk
Duitsland
Griekenland
Hongarije
Ierland
Italië
Letland
Litouwen
Luxemburg
Malta
Nederland
Polen
Portugal
Roemenië
Slowakije
Slovenië
Spanje
Zweden
Verenigd Koninkrijk
Valuta

Euro
Euro
Bulgaarse nieuwe lev
Euro
Tsjechische kroon
Deense kroon
Estlandse kroon
Euro
Euro
Euro
Euro
Hongaarse forint
Euro
Euro
Latvian Lat
Litouwse Litas
Euro
Euro
Euro
Poolse zloty
Euro
Roemeense leu
Euro
Euro
Euro
Zweedse kroon
Britse Pond
 

 


De kern handel doelstelling voor de interne markt gepaard gaat met het vrije verkeer van goederen, kapitaal, personen en diensten binnen de EU. Zodra de goederen zijn toegelaten tot de markt kunnen zij niet worden onderworpen aan douanerechten, discriminerende belastingen of invoercontingenten, als ze reizen intern. De niet-EU-landen IJsland, Noorwegen, Liechtenstein en Zwitserland deel aan de interne markt, maar niet in de douane-unie.

De EU-bevolking is 7,3% van het wereldwijde totaal, maar de EU omvat slechts 3% van de aardse land, wat neerkomt op een bevolkingsdichtheid van 113 km2 (44 vierkante mijl) van de EU een van de dichtstbevolkte regio's van de wereld.

Een derde van de EU-burgers woont in steden van meer dan een miljoen mensen, oplopend tot 80% wonen in stedelijke gebieden het algemeen. De EU is de thuisbasis van steden wereldwijd meer dan enig andere regio in de wereld. Het bevat 16 steden met een bevolking van meer dan een miljoen.

Naast de vele grote steden, de EU ook een aantal dichtbevolkte regio's die hebben geen enkele kern, maar zijn voortgekomen uit de verbinding van verschillende citeert en zijn nu die grote stedelijke gebieden.

Onder de vele talen en dialecten die in de EU, heeft 23 officiële talen en werktalen: Bulgaars, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Ests, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hongaars, Iers, Italiaans, Lets, Litouws, Maltees , Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Sloveens, Spaans en Zweeds.

Het Duits is de meest gesproken moedertaal (ongeveer 88,7 miljoen mensen als van 2006), gevolgd door Engels, Frans en Italiaans.


E-commerce internet sites alleen in het Engels, het adres van ongeveer 10% van de mogelijke markt.