Shop per categorie
Gelieve hier aanmelden
Mijn Winkelmandje   (€)
Geen items in mijn mandje
 
My Wish List   (€)
Geen items in mijn verlanglijstje
 

 

Wij eten onze het eigen koken!!
Deze website is onze eigen online elektronische handeloplossing
Gebaseerd op ons CSS de lay-outpakket van de ontwerpwinkel.  Als zijn goed genoeg voor onze klanten, het voor ons genoeg goed is.
uooBoutique BedrijfsVoorstel

 

Business Modellen

uooBOUTIQUE
business-modellen
uooboutique e-commerce-business-voordeel

 

B2C - Verkoop aan de consument


Het is nu algemeen erkend feit dat de online consument verkopen is een beproefde route naar de markt en is de snelst groeiende kanaal in de detailhandel.

Meer interessant is het advies dat de consument in toenemende mate gebruik van het internet te controleren op producten en diensten voor het maken van aankopen in een grote straat stopcontact.


Deze ontwikkeling is gepaard gegaan met fundamentele veranderingen in de verwachtingen van de consument met betrekking tot online winkels. Online winkels moeten functie uitgebreide functionaliteit, uitstekende service, professionele look en feel, maar bovenal, moet kunnen communiceren in hun moedertaal, en de handel in hun gekozen valuta.


uooBOUTIQUE is volledig uitgerust met:

Communiceren met een wereldwijd klantenbestand

Gebruik meerdere valuta en meerdere online betalingssystemen

Gebruik product verenigingen te steken verkopen additionele producten en diensten

Empower klanten te creëren willen lijsten voor de toekomst en repetitieve verkoop, alsook de "bruiloft lijst" functie.


B2B - Verkoop aan bedrijven

E-commerce biedt vele mogelijkheden van verlaging van de kosten van zakelijke relaties met andere bedrijven en tegelijkertijd het maken van deze relaties efficiënter. Zoals de automatisering van de aankoop / verkoop van processen die leiden tot kostbare handmatige workflows.


uooBOUTIQUE is volledig uitgerust te verhogen, versterken en stroomlijnen:

• Marketing - wereldwijd communiceren door middel van centrale online catalogi en diensten.

• Verkoop - configuratie voor binnenlandse en internationale handel klanten; valuta gebruiker kortingen, cross enteraar BTW en verzendkosten berekeningen.

• Betalingen - ofwel de bestaande handel facturering procedures of online betalingssystemen zoals vereist.Echter, succesvolle implementatie kan een steile leercurve.

De slimme optie is om samen met een deskundige partner. Uootek en haar Britse partner ONID Limited hebben de vaardigheden en ervaring om een oplossing die levert op de e-commerce-belofte.

Kleine en middelgrote ondernemingen moeten een oplossing die is geconfigureerd om te voldoen aan hun specifieke behoeften, nu en aan te passen aan de toekomstige uitdagingen. Een oplossing die snel kan worden ingezet die overeenkomt met lage implementatiekosten en dus een betere return on investment Een oplossing die vereist lage exploitatie-en onderhoudskosten.


  Controleer uw lijst  
  Uw Markt  
 

Binnenlandse

 
  Internationaal  
     
  Uw klanten  
  Consument  
  Handel  
     
  Uw Producten  
  Deel  
  Een Offs  
  Huur / verhuur  
       verder met de sectie belangrijkste kenmerken ...>