Shop per categorie
Gelieve hier aanmelden
Mijn Winkelmandje   (€)
Geen items in mijn mandje
 
My Wish List   (€)
Geen items in mijn verlanglijstje
 

 

Wij eten onze het eigen koken!!
Deze website is onze eigen online elektronische handeloplossing
Gebaseerd op ons CSS de lay-outpakket van de ontwerpwinkel.  Als zijn goed genoeg voor onze klanten, het voor ons genoeg goed is.
uooBoutique BedrijfsVoorstel

 

Zakelijke Voordeel

uooBOUTIQUE
zakelijke voordeel
uooboutique e-commerce-business-voordeel

 

Alle bedrijven worden geconfronteerd met een steeds sterker concurrerende markt. Snelle actie nodig is om; vastleggen van nieuwe klanten, het verbeteren van relaties met bestaande klanten en de kosten te verlagen.

In de afgelopen jaren zijn toonaangevende organisaties hebben geïmplementeerd voor e-commerce oplossingen voor deze uitdagingen aan te gaan, met indrukwekkende resultaten.

• Vergroot bereik en verminderde verkoop kosten door het gebruik van efficiënte, professionele online kanalen op de markt te brengen en verkopen hun producten en diensten aan consumenten.

• Meer efficiënte marketing-en verkoopproces aan zakelijke klanten en de ontwikkeling van sterkere partnerschappen.

• Lagere kosten voor de aankoop en kortere doorlooptijden via geautomatiseerde gestroomlijnde e-procurement systemen.

De voordelen van e-commerce-toepassingen, zowel voor Consumer Sales, Business Sales, of elektronische aanbesteding, zijn onomstreden.Echter, succesvolle implementatie kan een steile leercurve.

De slimme optie is om samen met een deskundige partner. Uootek en haar Britse partner ONID Limited hebben de vaardigheden en ervaring om een oplossing die levert op de e-commerce-belofte.

Kleine en middelgrote ondernemingen moeten een oplossing die is geconfigureerd om te voldoen aan hun specifieke behoeften, nu en aan te passen aan de toekomstige uitdagingen. Een oplossing die snel kan worden ingezet die overeenkomt met lage implementatiekosten en dus een betere return on investment Een oplossing die vereist lage exploitatie-en onderhoudskosten.
De concurrentievoordelen voor het inzetten van een UooBoutique e-commerce oplossing.

• meertalig, Multi Valuta: toename online uitvoer en binnenlandse verkoop.

• Meerdere winkel Dynamics: configureren van de online shop te suite consument of de handel verkoop, of beide.

• Meerdere Product Dynamics: configureren van de online shop te verkopen hoeveelheden producten, "one-off"-producten, zeer hoge waarde of dienst op basis van transactie, of een mix.

• Meerdere Web Marketing Functies:Affiliate programma klaar, Pay-Per-Click, Search Engine Optimalisatie, Web 2.0.


  verder met de afdeling business-modellen ...>